Pengalaman Camping

Pengalaman Camping

Tip Kanggo Nemu Pengalaman Camping Saklawas

Hot

Friday, January 5, 2018

Tip Kanggo Nemu Pengalaman Camping Saklawas

January 05, 2018 1

Camping kuwi kegiatan gedhe sing bisa dituduhake karo wong sing dikasihi. Nanging, akeh wong sing ora tau nyoba amarga padha mikir, iku angel banget. Sampeyan mung kudu ngerti apa sing dilakoni. Maca artikel iki kanggo saran swara sing bener lan saran camping sing bener.

Sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan bisa nemokake kabeh kayu sing sampeyan perlu kanggo njaga geni, nanging ana kesempatan sing apik yen kayu bakal udan. Iku apik kanggo njupuk kayu dhewe karo sampeyan lan nyimpen ing ngendi garing.

Coba duwe "sarapan esuk" yen sampeyan lagi ing perjalanan camping karo bocah-bocah. Nggawa sawetara panganan, kothak ombenan lan woh-wohan, banjur dasiake menyang wit-witan sing adoh. Nalika bocah-bocah padha tangi, entuk dolanan sarapan. Iki cara sing apik kanggo nambah kesenengan ing kémah camping.

Nalika berkemah piyambak utawa ing perusahaan kanca, tansah nggawa kit darurat. Kit iki bakal owah gumantung kapan lan ing ngendi sampeyan berkemah nanging kudu tansah ngemot dhasar. Sawetara pasokan darurat tambahan kaya anti-racun uga kalebu, gumantung saka jinis satwa sing sampeyan bisa nemoni.

Nggawa apa wae sing sampeyan butuh sadurunge nginep ing perjalanan kemah. Sampeyan ora perlu ngelingi sing penting kaya bag utawa kanthong sing turu. Pindho mriksa item sing pengin dijupuk lan deleng dhaptar mriksa sadurunge ninggalake kanggo mesthekake yen sampeyan njupuk kabeh karo sampeyan.

Aja lali tape duct. Item iki akeh migunakake lan bisa mbantu sampeyan nyimpen akeh wektu lan dhuwit. Tape bisa digunakake kanggo nutup bolongan ing kasur turu. Sampeyan bisa nutup rips lan nangis, lan mbungkus samubarang. Yen sampeyan pengin njupuk dhengkul sing dawa bisa dilebokake ing sikil supaya bisa ngresiki blisters. Iki uga bisa digunakake kanggo ciloko yen sampeyan ora duwe dhokter biasa.

Apa sampeyan pelamar pisanan sing wis tuku kembar turu sing kapisan? Menehi kemahmu minangka test run sadurunge sampeyan nyetel metu ing pandhuan pisanan Camping ing alam bébas. Sampeyan kudu ngerti apa sing perlu lan carane nindakake sadurunge sampeyan kudu nindakake. Iki bisa mbantu sampeyan rampung kanthi cepet yen sampeyan njaluk menyang Camping tapak sadurunge njupuk peteng.

Njupuk langkah kanggo nyegah baterei senter sing wis mati. Sampeyan ora pengin ngilangi baterei senter lan ora bisa ndeleng. Kanggo nyegah, sijine batere senter kanthi mundur. Kanthi cara iki, wong-wong mau ora bakal ngaktifake yen sakdurunge wis dituding lan bakal tetep seger nganti sampeyan butuh.

Nggawe dhaptar lan priksa kaping pindho sadurunge ngempalaken kanggo tamasya camping. Yen campground dumunung ing jarak sing adoh saka omah sampeyan, banjur langkah iki bakal dadi wigati. Kanggo mesthine kabeh bakal dikemas, tandha saben item mati dhaptar sing dikemas.

Tansah mrihatinake anak-anak, manawa ing ngendi wae. Anak-anak bisa gampang ilang, sanajan ing perkemahan lan kudu ngerti wong liya sing nyopir ing dalan kamp. Soko bisa kelakon kanthi cepet, supaya sampeyan bisa mrentah anak-anak, pengawasan sampeyan bakal tetep aman.

Peel jeruk bisa ngusir nyamuk. Dadi, yen sampeyan kelalen ngepasi repellant nyamuk, aja nglokro. Pakar ngomong nganggo samubarang bagean awak sing nganggo bagian ing kulit jeruk sing mateng. Nyamuk nyengat mambu lan bakal mabur adoh kanggo sawetara jam apik; lan sampeyan bakal bebas saka gangguan.

Rencanakake apa sing bakal sampeyan gunakake. Sampeyan bakal mbutuhake jajan sandhangan sing resik, supaya kabeh trip bisa rampung. Sampeyan uga kudu nggawe manawa sampeyan nganggo kemeja sing cocok kanggo ramalan cuaca lan aktivitas sing direncanakake. Priksa manawa kanggo nyaketake sepatu sing apik kanggo ndharat uga.

Sampeyan kudu nggawa piso piso nyedhiyakake nalika kemah. Alat pisau bisa cukup serbaguna, supaya manawa sampeyan duwe ekstra karo sampeyan.

Lelampahan sabanjure sampeyan bisa dadi akhir minggu sing kebak istirahat utawa bisa dadi ngipi elek. Jenis pengalaman sampeyan bakal gumantung ing jinis persiapan sing sampeyan lakoni. Yen sampeyan nemtokake lan nyiapake macem-macem kahanan, sampeyan bakal duwe wektu sing apik.

Penting kanggo njupuk tape duct ing saben trip camping. Nalika peralatan kemah sing paling tahan lama, bisa ngilang utawa bisa gampang pecah. Duct tape bisa njejeri khemah lan tetep garing, utamané nalika cuaca ora bisa kerja sama karo sampeyan kaya sing dikarepake.

Minangka gila minangka misale jek, pengepakan gulungan utawa rong kertas toya minangka gagasan gedhe nalika sampeyan lagi kemah. Yen ora ana toilet ing wilayah kamp, ​​sampeyan kudu pindhah menyang alas. Tanpa kertas toya, pilihan sampeyan mung nggunakake godhong sawetara kanggo ngilangke. Iki ora nyenengake lan malah bisa ngandhut racun ivy utawa oak racun.

Apa sampeyan arep mangan ing perjalanan kemah? Keputusan iki kudu dilakoni sadurunge ngetokake perjalanan sampeyan supaya bisa dikemas kanthi tepat. Masak liwat blanjane nyenengake nyenengake, nanging ora gampang yen sampeyan ora duwe pasokan sing tepat.

Nalika sampeyan lagi kemah ing wektu sing luwih dawa, mesthine bisa nggawa aktivitas kanggo menghibur awak dhewe. Banjur maneh, ngempalaken akèh elektronika nyerang gagasan unplugging lan ngormati alam. Duwe nyatakake, sing maca kanthi banyu alami utawa nyenengake musik kanthi geni ing wayah sore iku pengalaman sing apik banget.

Saiki sampeyan wis maca artikel ing ndhuwur sampeyan wis ngerti sing kemah bisa cukup prasaja. Sapa bisa ngerti carane kemah lan duwe wektu gedhe. Gunakake apa sing wis diwaca ing kene sabanjure nalika sampeyan lagi lelungan. Ora let suwe, sampeyan bakal nerusake menyang petualangan gedhe sing bakal nyedhak sampeyan karo alam.
Read More